Acest modul este extras din Cursul de Somelier oferit de Sergiu Nedelea.
În acest modul ai ocazia să vezi cum decurge o degustare de vinuri, alături de somelierul anului Sergiu Nedelea și invitată acestuia.
Ai ocazia să vezi în acest modul:
✔Limpiditatea vinului și cum o putem observa
✔Culoarea vinului și irizațiile acestuia
✔Particularitățile vinului alb
✔Particularitățile vinului roze
✔Particularitățile vinului roșu
La intersecția dintre pasiune și profesie îți descoperi vocația. Acolo se nasc marile provocări! Sergiu Nedelea te invită într-o călătorie fascinantă și plină de mistere, pe care va încerca să le deslușească pas cu pas pentru tine în acest curs de vinuri:
✔Evoluția paharului de vin din antichitate până în prezent
✔Paharele potrivite pentru fiecare tip de vin
✔Ce decantoare este bine să folosești
✔Cum desfacem corect sticla de vin
✔Diverse accesorii pentru sticla de vin
✔Producția de vin
✔Clasificarea vinurilor
✔Abordarea senzorială a vinului
✔Ce reprezintă degustarea vinului
✔Cum funcționează organele noastre de simț
✔Ce asocieri culinare să facem
Dacă ți-a plăcut acest modul și vrei să afli mai multe despre vinuri de la marele somelier Sergiu Nedelea, poți să te înscrii accesând următorul link: 📍 https://www.life-university.ro/curs-somelier/